FINALNI DOGODEK SLOVENSKE NOTE 2018

Sobota, 1. 9. 2018

1. septembra 2018 je v Delavskem domu Hrastnik potekal finalni večer Slovenske note 2018.

Na finalnem večeru se je predstavilo 10 tekmovalcev in tekmovalk iz vse Slovenije, ki so bili predhodno izbrani na avdiciji v Mladinskem centru Hrastnik. Predstavili so se s priredbo slovenskih pesmi ali pa s svojo avtorsko pesmijo.

Tekmovalci in tekmovalke, ki so se borili za zmago, so bili: Ana Podržavnik, Tanita Lipar, Sara Praznik, Maša Jakopič, Matej Zidarn, Karin Možina, Katja Brcar, skupina Šani Šeni, Maruša Zmrzlak in Špela Došler.

V živo jih je spremljal nadobudni talentirani hišni bend Slovenske note – The Takeover, ki je požel same pohvale in dobre kritike po finalnem večeru.

Voditeljski trio so sestavljali: Kaja Čop, Annemarie Jerman in Rok Kreže. Voditeljski trio so krasile modne kreacije zasavske oblikovalke, sicer študentke oblikovanja v Ljubljani – Ines Čeperlin; za njihov styling pa je v celoti poskrbela stilistka voditeljskega tria Vita Rau.

Publika v dvorani, ki je bila polna do zadnjega sedeža, je glasovala na glasovnicah in oddala 50 % točk (300 točk), strokovna žirija pa je prav tako oddala 50 % točk (300 točk). Po skupnem seštevku točk publike in strokovne žirije je prepričljivo zmagala Trboveljčanka Maruša Zmrzlak. Na drugo mesto se je uvrstil Matej Zidarn, na tretjem mestu pa je pristala skupina Šani Šeni.

Za uvodno plesno točko je poskrbela sijajna Plesna šola Kattan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment