LUMBERJACK + WARNING: sta dve nadarjeni, mladi slovenski skupini, ki sta nam s svojim energičnim nastopom napolnili baterije in popestrili turoben zimski petkov večer.  

Z njimi na čelu smo v vikend zakorakali popolnoma lahkotno in sproščeno v ritmu pravega rokenrola.

Veseli nas, da smo večer preživeli skupaj ob dobri glasbi, ki je poživela pust(ni) februar!

LUMBERJACK je skupina petih mladih fantov: Rok Ahačevčič (pevec, kitarist), Robi Glač (kitarist), Jaka Novak (baskitarist), Blaž Kuster (bobnar) in David Podgornik (tolkalist, klaviaturist), ki poosebljajo rokenrol. V letu 2018 so se pridružili glasbenikom pod okriljem založbe Nika. Od takrat se s koncerti niso ustavili. Njihovi spevni refreni in mladostna energija so številnim že zlezli pod kožo, zato niso prisotni le na terenu, temveč tudi na radijskih postajah.

Skupino WARNING sestavljajo štirje mladi, obetavni in zagriženi fantje iz Zasavja: Simon Žlak (vokal in kitara), Primož Udovč (bobni), Aleks Pavlič (kitara), Maj Hauptman-Pepelnjak (bas kitara). S svojimi odštekanim imidžem  na koncertih uspejo napolniti tako lokalne bare, kot izvesti nastop pred tisoč glavo množico. S svojimi nastopi so pokazali, da niso še en bend ki bi ga obiskovalci kar tako pozabili.
LUMBERJACK:
📸 Vita Orehek

WARNING