Mladinski center Hrastnik zaradi povečanega tveganja in nevarnosti širjenja nalezljive bolezni COVID-19, ponovno začasno zapira svoja vrata. Vse aktivnosti in počitniške dejavnosti v prostorih MCH so odpovedane. Aktivnosti v naravi, RAZGIBANCIJA, pa bodo zaenkrat potekale po načrtovanih terminih. Prosimo pa vas za prijavo na aktivnosti na prostem, saj bo število udeležencev omejeno na maksimalno 10 otrok. Seveda pa bomo ob tem upoštevali tudi vsa varnostna priporočila za zmanjšanje tveganja prenosa bolezni.

Prav je, da skupaj poskrbimo za svoje zdravje in zdravje naših bližnjih. Kljub izzivom, ki so pred nami pa bomo poskrbeli, da mladinske dejavnosti tudi v tem prehodnem obdobju ne bodo ugasnile.

Prav tako smo prepričani, da so za splošno zdravje, dobro počutje in vsestranski razvoj še kako pomembne tudi kulturne aktivnosti, zato lahko že v kratkem pričakujete prilagojen program tradicionalnega kulturnega festivala Rdeči Revirji, ki bo letos potekal brez občinstva v živo, vas pa zato v toliko večjem številu pričakujemo pred zasloni – na dogodkih, ki jih bomo v živo predvajali preko spleta. Med drugim se nam obeta on-line koncert uveljavljenega hiphoperja EMKEJa, promocijski koncert Slovenska nota, pogovor s komikom Markom Žerjalom, umetniške instalacije in še marsikaj.

Ostanite zdravi in se kmalu vidimo!