1. HRASTKOV FESTIVAL

Javni zavodi občine Hrastnik so v soboto, 16. junija 2018 v športnem parku na Logu pripravili 1. Hrastkov festival. Festival je bil namenjen otrokom, mladim in starejšim ter družinam, torej večgeneracijskemu povezovanju.

Program je bil bogat, nastopili so učenci osnovne šole, vrtca in glasbene šole, mažoretke, rudarska godba, plesalke ŠKD Feniks, lutkarji, Damjana Golavšek, Mojiceja Podgoršek, Čarodej Sam Sebastian, priljubljeni raper Challe Salle in še veliko drugih … Challe Salle je bil po pričakovanjih zvezda popoldneva, vsi so ga nestrpno pričakovali in potem z njim glasno prepevali njegove hite.

Poleg dogajanja na odru je Hrastkov festival popestril raznolik spremljevalni program; s svojim programom in aktivnostmi so se na tržnici društev predstavljala številna domača društva; najmlajše so navdušili reševalni psi, otroci so lahko poskusili jezditi konje (Mišin dol), na voljo je bila poslikava obraza in ogled malih živali (Kmetija pod Hrastom), F.U.L. K.U.L. knjižnica, pravljična joga in ustvarjalne delavnice, peka kruha, kegljanje, streljanje, mini golf, košarka, nogomet za vse … Obiskovalci so se strinjali, da je festival uspel in že izrazili upanje, da se prihodnje leto ponovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment